Varmepumper

Montering af luft til luft og luft til vand varmepumper

Professionel montering af varmepumper

Ønsker du en ny varmepumpe? Vi står klar til at hjælpe dig. Hos VVS Centrum har vi mange års erfaring med montering og udskiftning af varmepumper. Vi arbejder hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med en bred vifte af stærke kompetencer kan vi udføre enhver VVS opgave, uanset om du har brug for hjælp med montering af luft til luft / luft til vand varmepumper, gulvvarme eller vandmåler – så er vi det rette VVS-firma for dig. Vi sørger for at skræddersy en løsning, der passer til din ejendom.

Fokus på dine behov og ønsker

For at sikre en høj kvalitet, anbefaler vi, at du vælger veluddannede fagmænd til montering af varmepumper. Som VE certificeret installatør, kan du trygt stole på os. Når du vælger os til at stå for montering eller udskiftning af varmepumper, sikrer vi altid at levere et stykke arbejde, der lever op til de højeste standarder.

Vores mål er, at du bliver glad og tilfreds med vores færdige arbejde. Derfor prioriterer vi åben og ærlig dialog gennem hele processen, så vi i fællesskab sikrer et resultat, der imødekommer dine forventninger. Hvis du mod vores forventning ikke er tilfreds med vores arbejde, så er vi medlem af Tekniq Garantiordning. Det er med til at sikre, at du som privat kunde, kan få rettet det fejlbehæftede arbejde.

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Hurtig og god service

Havde besøg af VVS Centrum Hvidovre i forbindelse med nedbrud på varmecentral. God og hurtig service og kompetente folk som fik ekstra opgaver med da tilliden bare kom helt naturligt i situationen. Stor anbefaling fra mig på Amager.

Troværdig og dygtig

Stor anbefaling herfra. Fik indfræset rør i badeværelse, amaturer, toilet, vask samt montering diverse i køkken og nedlæggelse af gas. Kommer til tiden, melder forsinkelse, og laver lige præcis det som jeg bestilte. Plus lidt ekstra.

Total renovering

VVS Centrum Hvidovre er pålidelig og dygtig til sit arbejde. Kan varmt anbefale at bruge VVS Centrum.

Fald i varmtvandstryk

Travle folk, men når aftalen er på plads, leveres der hurtigt, til tiden og med høj kvalitet. Et sikkert genvalg gennem efterhånden mange år.

Få et skræddersyet tilbud i dag

Har du spørgsmål til vores montering af varmepumper? Vi tilbyder kompetent vejledning, så du rådgives til den løsning, der matcher din ejendom. Hos os er ingen opgaver for store eller små, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Lad os hjælpe dig med montering af varmepumper. Kontakt os på telefon 36 77 18 11, eller send en mail til info@vvscentrum.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.