Om VVS Centrum

Din lokale VVS ekspert i Hvidovre og København

Vores historie

VVS Centrum blev startet af Jørgen Christensen i 1968, og har siden da beskæftiget sig med alt indenfor vvs arbejde for private, erhverv og offentlige kunder.

1. februar 2012 blev firmaet overtaget af den nuværende ejer Anders Marquard, som vil drive virksomheden videre i samme ånd, med fokus på den personlige kontakt og rådgivning, herudover bestræber vi os på at nå et så højt fagligt niveau som overhovedet muligt på den enkelte opgave, hvad enten det er at skifte en vandhane, eller at opføre en ny villa.

Ingen opgaver er for store eller for små, så kontakt os for en snak om dit behov ved enhver opgave og lad os sammen finde løsningen.

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Hurtig og god service

Havde besøg af VVS Centrum Hvidovre i forbindelse med nedbrud på varmecentral. God og hurtig service og kompetente folk som fik ekstra opgaver med da tilliden bare kom helt naturligt i situationen. Stor anbefaling fra mig på Amager.

Troværdig og dygtig

Stor anbefaling herfra. Fik indfræset rør i badeværelse, amaturer, toilet, vask samt montering diverse i køkken og nedlæggelse af gas. Kommer til tiden, melder forsinkelse, og laver lige præcis det som jeg bestilte. Plus lidt ekstra.

Total renovering

VVS Centrum Hvidovre er pålidelig og dygtig til sit arbejde. Kan varmt anbefale at bruge VVS Centrum.

Fald i varmtvandstryk

Travle folk, men når aftalen er på plads, leveres der hurtigt, til tiden og med høj kvalitet. Et sikkert genvalg gennem efterhånden mange år.