Vandmåler

Dygtige VVS-installatører

Udskiftning af ventiler og fittings ved vandmåler

Har du brug for hjælp til udskiftning af ventiler og fitting før eller efter vandmåler? Med over 47 års erfaring som professionelt VVS-firma, kan vi sørge for at alt er i orden inden forsyningsselskabet kommer for at skifte din vandmåler. Vi har kompetencerne til at etablere vandmålere i ejendomme, såfremt du ønsker en aflæsning af forskellige tapsteder eller aflæsning af hver lejlighed.

Tjek om din vandinstallation virker

Inden vi kommer forbi din ejendom for at udskifte ventiler og fittings før eller efter vandmåler, er det vigtigt, at du sikrer, at der er tilgængeligt med plads for vores medarbejdere.

Hvordan tjekker du om din vandinstallation virker?

  • Start med at åbne for en vandhane så tæt på måleren som muligt
  • Herefter skal du lukke for ventilen før måleren, så viseren på måleren stopper. Vær opmærksom på at vandet i hanen ikke løber.
  • Til sidst kan du lukke for ventilen igen

Lukker din ventil ikke for vandet, anbefaler vi at du lader os hjælpe med at udskifte dine ventiler. Vi hjælper også gerne med andre opgaver inden for montering af gulvvarme og varmepumper – så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi er sikre på at vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Hurtig og god service

Havde besøg af VVS Centrum Hvidovre i forbindelse med nedbrud på varmecentral. God og hurtig service og kompetente folk som fik ekstra opgaver med da tilliden bare kom helt naturligt i situationen. Stor anbefaling fra mig på Amager.

Troværdig og dygtig

Stor anbefaling herfra. Fik indfræset rør i badeværelse, amaturer, toilet, vask samt montering diverse i køkken og nedlæggelse af gas. Kommer til tiden, melder forsinkelse, og laver lige præcis det som jeg bestilte. Plus lidt ekstra.

Total renovering

VVS Centrum Hvidovre er pålidelig og dygtig til sit arbejde. Kan varmt anbefale at bruge VVS Centrum.

Fald i varmtvandstryk

Travle folk, men når aftalen er på plads, leveres der hurtigt, til tiden og med høj kvalitet. Et sikkert genvalg gennem efterhånden mange år.

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål til din vandmåler? Vores dygtige VVS’ere tilbyder kompetent rådgivning, så vi sikrer, at du modtager den helt rigtige løsning til din ejendom. Vi garanterer resultater i højeste kvalitet – hver gang. Lad os stå for at udskifte ventiler og fittings før eller efter din vandmåler. Kontakt os på telefon 36 77 18 11, eller send en mail til info@vvscentrum.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.