Gulvvarme

Professionel montering af gulvvarme

Erfarent VVS-firma

Drømmer du om gulvvarme i dit hjem? Så er du kommet til de rette. Hos VVS Centrum har vi mange års erfaring med professionel montering af gulvvarme for både private og erhvervskunder. Vi leverer altid resultater af højeste kvalitet ned til mindste detalje. Vores alsidige VVS’ere har fokus på de bedste materialer og udstyr, så vi sikrer den højeste standard i alle opgaver.

Som et erfarent VVS-firma bestræber vi os altid på at udføre et stykke arbejde, som du bliver glad og tilfreds med. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher netop dine behov og ønsker. Vores veluddannede VVS’ere har kompetencer til enhver opgave, uanset om du har brug for hjælp til gulvvarme, vandmåler eller varmepumper – så er vi sikker på, at vi er den rette partner for dig.

Effektiv gulvvarme

Gulvvarme er en effektiv måde at fordele varmen i bygninger, så det giver en komfortabelt temperatur. Du slipper for at tænke på at skjule dine radiatorer og løbende rengøring. Det er med til at skabe fuld frihed til at kunne indrette din bolig, præcis som du ønsker.

Når du vælger os til at montere din gulvvarme, er du garanteret en partner, der yder sit bedste for at imødekomme dine forventninger, så du står tilbage med den helt rigtige løsning, der matcher din ejendom. Lad os hjælpe dig med montering og installation af gulvvarme.

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Hurtig og god service

Havde besøg af VVS Centrum Hvidovre i forbindelse med nedbrud på varmecentral. God og hurtig service og kompetente folk som fik ekstra opgaver med da tilliden bare kom helt naturligt i situationen. Stor anbefaling fra mig på Amager.

Troværdig og dygtig

Stor anbefaling herfra. Fik indfræset rør i badeværelse, amaturer, toilet, vask samt montering diverse i køkken og nedlæggelse af gas. Kommer til tiden, melder forsinkelse, og laver lige præcis det som jeg bestilte. Plus lidt ekstra.

Total renovering

VVS Centrum Hvidovre er pålidelig og dygtig til sit arbejde. Kan varmt anbefale at bruge VVS Centrum.

Fald i varmtvandstryk

Travle folk, men når aftalen er på plads, leveres der hurtigt, til tiden og med høj kvalitet. Et sikkert genvalg gennem efterhånden mange år.

Få et tilbud på gulvvarme i dag

Har du spørgsmål angående montering af gulvvarme? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud, der sikrer et flot og funktionelt resultat. Vores dygtige VVS’ere tilbyder kompetent rådgivning, så du føler dig i trygge hænder gennem hele processen. Kontakt os på telefon 36 77 18 11, eller send en mail til info@vvscentrum.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.