Nyt badeværelse eller
renovering i Hvidovre

Få det badeværelse du drømmer om.

Skab det perfekte badeværelse

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.
Vi udfører alt i badeværelser – det kan være en totalrenovering eller blot nyt sanitet eller armaturer.

Vi kan hjælpe dig fra idé til udførsel

VVS Centrum har igennem årene udført et stort antal renoveringer af badeværelser. Vi har som følge deraf en erfaring og ekspertise, som gør at pris og kvalitet altid passer sammen. Hvorfor byggetiden bliver minimeret til mindst mulig gene for dig.
Vi sørger for det hele. Du kan også selv deltage i det omfang du har tid og lyst.

Vi har alle håndværkere til opgaven – VVS, murer, snedker, elektriker og maler.

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Hurtig og god service

Havde besøg af VVS Centrum Hvidovre i forbindelse med nedbrud på varmecentral. God og hurtig service og kompetente folk som fik ekstra opgaver med da tilliden bare kom helt naturligt i situationen. Stor anbefaling fra mig på Amager.

Troværdig og dygtig

Stor anbefaling herfra. Fik indfræset rør i badeværelse, amaturer, toilet, vask samt montering diverse i køkken og nedlæggelse af gas. Kommer til tiden, melder forsinkelse, og laver lige præcis det som jeg bestilte. Plus lidt ekstra.

Total renovering

VVS Centrum Hvidovre er pålidelig og dygtig til sit arbejde. Kan varmt anbefale at bruge VVS Centrum.

Fald i varmtvandstryk

Travle folk, men når aftalen er på plads, leveres der hurtigt, til tiden og med høj kvalitet. Et sikkert genvalg gennem efterhånden mange år.

Vi fokuserer på kvalitet

Inden aflevering af det færdige badeværelse, gennemføres et afsluttende kontrolbesøg, så vi altid er sikker på, at det lever op til Deres ønsker!

Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang.

Vi er medlem af Tekniq Garantiordning

Vi er medlem af Tekniq Garantiordning. Den sikrer, at en privat kunde, som indbringer en sag for Ankenævnet – og får medhold – får rettet det fejlbehæftede arbejde.

Garantien dækker beløb på op til 75.000 inkl. moms.